Natural Life

Samenwerking en praktijklocaties

Praktijklocaties:

Kampweg 4, 9483 TG ZEEGSE (Hoofdlocatie)
Brink 3, 9301 JK RODEN
Hoofdstraat 57, 9431 AC  WESTERBORK
Huizerweg 54, 1402 AD BUSSUM

Samenwerkingen:

CALL Leadership
Het aanbod van CALL is gebaseerd op een integrale visie op de ontwikkeling van leiders, teams en organisaties. In de CALL filosofie wordt de uitdaging van het leiderschap gezien als een reis waarin mensen met vallen en opstaan leren om zich verder te ontwikkelen op vier universele dimensies. Uitgangspunten hierbij zijn heelheid, betrokkenheid en persoonlijkheid.

Fit for the Future
Veel leiders hebben nauwelijks tijd voor reflectie. Door onze hoge inzet (we zijn altijd bereikbaar, staan altijd maar ‘aan’), lopen we tegen onze grenzen aan.

Het Fit for the Future assessment geeft u (hernieuwde) energie en richting: u weet (weer) wat u te doen staat in uw verdere ontwikkeling als leider, of als team.

Voor meer info zie:  www.callleadershipandlearning.com

Zorgcentrum de Brink
In het centrum staat zorg op maat centraal. Diverse zorgverleners zijn hierbij aangesloten en maken gebruik van elkaars expertises individueel voor mensen met gezondheidsklachten een plan van aanpak kan worden samengesteld met als doel de gezondheid te optimaliseren.

Locatie Roden

Buteyko ademhalingstherapie
“Diep ademen is gezond”, is een veel gehoorde opmerking.

De buteyko methode is een wetenschappelijke onderbouwde ademhalingsmethode die bewijst dat juist het tegenovergestelde waar is. Minder diep ademen, geneest veel gezondheidsklachten.

Kenmerkend voor de Buteyko-methode is de neusademhaling in rust, in beweging en tijdens het spreken. Deze methode ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Voor meer info, zie:  www.buteykonoordnederland.nl