Natural Life

Wat klanten zeggen

Op zoek naar de juiste balans

In mijn jarenlange zoektocht naar het vinden van een juiste voedingsbalans voor mijzelf en voor mijn gezin heb ik veel wegen bewandeld. Verschillende diëten uitgeprobeerd van Weight Watchers, Herbalife tot Cambridge met altijd directe resultaten, maar uiteindelijk altijd toch weer de desillusie van het opnieuw aankomen in gewicht.

Ook lichamelijk voelde ik me niet goed, onverklaarbare spierpijnen, overbelaste achillespezen en vermoeidheid. Tot ik in september 2015 in contact kwam met Carina en haar praktijk. Ik was aanwezig bij een lezing die zij verzorgde en was direct om.

Vanaf oktober 2015 coacht Carina mij naar een gezond gewicht en gezonde levensstijl door mij te helpen met mijn eetpatroon. Inmiddels een half jaar verder voel ik me helemaal top, spierpijnen verdwenen, achillespezen zijn rustig en ik overweeg zelfs om te gaan hardlopen. Dit is iets wat ik een half jaar geleden nog niet durfde te dromen, want mijn achillespezen! Die zaten me al wel 10 jaar dwars. Elke dag pijn, altijd op hakken lopen. Ook qua gewicht is er ruim 10 kilo af en steven ik af op een gezond BMI.

En wat ook zo fijn is is dat de consulten met Carina worden vergoed door de zorgverzekeraar. Inmiddels weet ik zelf hoe mijn voedingspatroon eruit moet zien, maar laat me nog zeker een tijdje coachen. Ik kan iedereen Carina dan ook van harte aanbevelen.

Mieke Alferink, 52 jaar, Zuidlaren.