Natural Life

Lezing tijdens de Jaarbeurs van het Noorden op 25 september

Lezing tijdens de Jaarbeurs van het Noorden op 25 september

Posted on

Gezonde voeding en bewegen als natuurlijke therapie

Om gezond te worden en te blijven is er een combinatie nodig van goed bewegen met gezonde voeding. Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een belangrijke rol. Zo kunt u vol energie leven en gezond en vitaal ouder worden.

Voedingsdeskundige Carina Veldhuis (Orthomoleculair therapeut van praktijk Natural Life) geeft inzicht in deze materie. Zij richt zich op orthomoleculaire oftewel gezonde voeding.
Zo kunnen veel lichamelijke en ook geestelijke gezondheidsklachten bijvoorbeeld worden opgelost door gezonde voeding. Een orthomoleculair voedingspatroon is daar een mooi voorbeeld van. Orthomoleculaire voeding is bij voorkeur vers, puur, natuurlijk, biologisch en zo min mogelijk bewerkt.

Om 15.00 uur vindt een lezing plaats op het kennisplein, met als thema: Het vitale brein!

Aansluitend vindt een voedingskennistafel plaats waarin meer verdieping wordt gegeven over het vitale brein.  Er wordt  een duidelijke uitleg gegeven hoe je met gezonde voeding en leefstijl je brein vitaal houdt, het belang van de cholesterolverhouding en immuunsysteem.

Bent u geïnteresseerd? Kom langs en schuif aan tafel op 25 september a.s. om 15.00 uur

Natural Life
Carina Veldhuis, Orthomoleculair therapeut

Email: info@mynaturallife.nl
Tel: 06 40317682

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *