
 3 stuk(s) eieren
 50 g spinazie
 50 g champignons
 2 stuk(s) bosui
 2 Eetlepel olijfolie
 tijm, oregano
 stukje feta kaas
 2 Eetlepel kiemen (waterkers, tuinkers, broccolikiemen)
1
Verhit de bakolijfolie in de pan.
2
Bak de gesnipperde ui en spinazie enkele minuten.
3
kluts de eieren in een kom en giet het over de groenten in de pan.
4
Laat het geheel 5 min stomen met deksel op de pan. Serveer de boerenomelet met kiemen en feta.
Ingrediënten
 3 stuk(s) eieren
 50 g spinazie
 50 g champignons
 2 stuk(s) bosui
 2 Eetlepel olijfolie
 tijm, oregano
 stukje feta kaas
 2 Eetlepel kiemen (waterkers, tuinkers, broccolikiemen)
Bereidingswijze
1
Verhit de bakolijfolie in de pan.
2
Bak de gesnipperde ui en spinazie enkele minuten.
3
kluts de eieren in een kom en giet het over de groenten in de pan.
4
Laat het geheel 5 min stomen met deksel op de pan. Serveer de boerenomelet met kiemen en feta.