(W)eet je het al?

Wat mensen zeggen over mijn boek

Lees de reviews

Rated 5 out of 5
21 maart 2022

Een mooi, helder en praktisch omschreven boek. Gefeliciteerd Carina met dit resultaat. Het boek blijft een mooie ondersteuning in mijn behandel-/voedingsplan en leefwijze. Veel succes verder met jou praktijk en laat jou boek een inspiratie zijn tot leefstijlverandering voor vele mensen.

Truida Meijering
Rated 4 out of 5
24 februari 2022

Had je boek in een mum van tijd uit en heb het meteen doorgegeven aan een vriendin die (ook) al jaren aan het knoeien is met verschillende klachten. Ik begrijp nu beter hoe mijn lichaam functioneert, zie ook wat ik anders had moeten doen in het verleden. Impuls om (nog) zorgvuldiger om te gaan met gezondheid. Bedankt!

Anita
Rated 5 out of 5
22 februari 2022

Hallo Carina
Ik heb je boek gelezen in een morgen uit. Het is makkelijk en begrijpelijk te lezen. Alles staat heel duidelijk uitgelegd en goed te volgen in het boek omschreven. Ik vind het echt leerzaam , het hele behandelplan van mij is uit het boek te begrijpen.

Evelien wielink
Rated 5 out of 5
18 januari 2022

Heel duidelijk geschreven, waardoor het goed te begrijpen is wat je schrijft. Gestructureerd is het ook. Als ik het even niet meer weet; hoe zat het ook alweer, dan is het gemakkelijk op te zoeten. De vormgeving en de illustraties zijn prachtig en geven meteen een helder beeld wat je bedoelt! Heel erg bedankt!!

Jet
Rated 5 out of 5
17 januari 2022

Goede titel en speels vorm gegeven boek.
In eenvoudige taal helder geschreven, waardoor het prettig leesbaar is.
Heel fijn om te lezen als je dingen bent vergeten die je mij hebt verteld en voor meer informatie. Dank!

Asha
Rated 5 out of 5
13 januari 2022

Wat een fantastisch boek! Ben gelijk weer gemotiveerd om beter met mijn lijf om te gaan. Soms best ingewikkelde materie op een zeer begrijpelijke manier uitgelegd. Knap hoor ! Dankjewel voor deze fantastische steun in de rug!

I.
Rated 5 out of 5
5 januari 2022

Ik heb (W)eet je het al? in één ruk uitgelezen. Het boek is lekker leesbaar, erg informatief en prachtig vormgegeven! Carina, heel knap hoe je best ingewikkelde materie zo makkelijk toepasbaar hebt omschreven. Ik vond het een feest om te lezen. Ik ben direct met een aantal van jouw tips aan de gang gegaan en merk direct al resultaat. Dat is zo fijn!

Elma
Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Wat is dit een geweldige ondersteuning bij het gaan leren en onderhouden van een orthomoleculair voedingspatroon! Zo vaak heb ik tijdens mijn behandeling gezegd:’ stond alle achtergrond informatie maar ergens op papier’. Dat is er nu: geweldig! Dank je wel Carina!

Ann
boek-circle

In (W)eet je het al? ontdek je

Schrijf je eigen review

Over Carina Veldhuis

“Mijn visie is om mensen te helpen naar een optimale gezondheid en bewust te maken wat gezonde voeding daarin kan betekenen.” – Carina Veldhuis