Even voorstellen

Orthomoleculair therapeut

Carina Veldhuis

Het is voor mij een uitdaging om mensen vanuit mijn hart!

Therapeut Carina Veldhuis

Even voorstellen

Mijn naam is Carina Veldhuis. In 2006 ben ik gestart met mijn praktijk Natural Life, gevestigd in het mooie Beek en Dallandschap van Zeegse (Drenthe). Gezonde voeding is mijn passie. Als ik om mij heen kijk, zie ik veel mensen die door allerlei oorzaken vervallen in een ongezonde levensstijl. Hierdoor ontstaan klachten met de gezondheid en energie.

Het is voor mij een uitdaging om mensen vanuit mijn hart en op een zo natuurlijke mogelijke manier te helpen naar een blijvend herstellend resultaat. Daarbij richt ik mij op onze dagelijkse voeding met essentiële voedingsstoffen. Stoffen uit de natuur, zonder toevoegingen en met een natuurlijke geneeskrachtige werking.

In mijn zoektocht naar een passende geneeswijze ben ik in aanraking gekomen met Orthomoleculaire Geneeskunde en ben ik mij gaan specialiseren tot Orthomoleculair therapeut.

Altijd blijven ontwikkelen

Daarnaast ben ik mijn behandeling gaan uitbreiden op gebied van Klinische Psycho-Neuro-Immunoligie. (kPNI) Een wetenschap die zich bezig houdt met de wisselwerking tussen de organen, de psyche, de hersenen, het immuunsysteem, de hormonen en omgevingsfactoren. Bij kPNI therapie wordt gezocht naar de oorzaken van het verminderd functioneren van het lichaam. De therapie werkt niet door de symptomen te bestrijden, maar te zoeken naar en deze te verminderen of weg te nemen.

In mijn praktijk help ik mensen die fysiek en mentaal zijn vastgelopen op weg om hun leven weer positiever in te richten en meer energie te krijgen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

Daarnaast geef ik Gastcolleges voor onderwijsinstellingen en trainingen voor zorgverleners en bedrijven. Verder verzorg ik voedingskennistafels vanuit de praktijk om kennis over te dragen en bewustwording te geven hoe voeding als natuurlijke therapie kan werken.

Natural Life Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie

Kampweg 4
9483 TG  Zeegse 

Opleidingen (Cpion gecertificeerd)

  • HBO Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut
  • HBO kPNI klinische Psycho-Neuro-Immunologie
  • HBO Orthomoleculaire geneeskunde, Voedingsleer en Therapie
  • HBO Medische basiskennis (Anatomie, Fysiologie, Pathologie, Psychosociale basiskennis)
MBOG_beeldmerk trsprnt
kab_logo_top-5047bf91f6344eb323fd9fd1d54ee79d8d5e501bd94e9bdaadb7ffd7dfc9bb25 (1)

Nascholingen

  • Immuunsysteem in (on)balans
  • Het hormonale systeem en langdurige stress
  • Darmproblemen: het belang van een gezonde darmflora
  • Vrouwelijke hormonen en langdurige stress
  • Mastercourse: Nieuw licht op ziekte van Lyme