Wat klanten zeggen

Trotste ambassadeurs van Natural Life

Geschreven door echte klanten

Geen titel

Rated 4 out of 5
18 mei 2022

Interessant boek met tips en wetenswaardigheden over voeding. Praktische dingen die je direct al kunt toepassen en ervaren. Het boek maakt mij nieuwsgierig wat een voedingsadvies voor mij zou kunnen doen.

Theresia Huisman

Geen titel

Rated 5 out of 5
21 maart 2022

Een mooi, helder en praktisch omschreven boek. Gefeliciteerd Carina met dit resultaat. Het boek blijft een mooie ondersteuning in mijn behandel-/voedingsplan en leefwijze. Veel succes verder met jou praktijk en laat jou boek een inspiratie zijn tot leefstijlverandering voor vele mensen.

Truida Meijering

Geen titel

Rated 4 out of 5
24 februari 2022

Had je boek in een mum van tijd uit en heb het meteen doorgegeven aan een vriendin die (ook) al jaren aan het knoeien is met verschillende klachten. Ik begrijp nu beter hoe mijn lichaam functioneert, zie ook wat ik anders had moeten doen in het verleden. Impuls om (nog) zorgvuldiger om te gaan met gezondheid. Bedankt!

Anita

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 februari 2022

Hallo Carina

Ik heb je boek gelezen in een morgen uit. Het is makkelijk en begrijpelijk te lezen. Alles staat heel duidelijk uitgelegd en goed te volgen in het boek omschreven. Ik vind het echt leerzaam , het hele behandelplan van mij is uit het boek te begrijpen.

Evelien wielink

Geen titel

Rated 5 out of 5
18 januari 2022

Heel duidelijk geschreven, waardoor het goed te begrijpen is wat je schrijft. Gestructureerd is het ook. Als ik het even niet meer weet; hoe zat het ook alweer, dan is het gemakkelijk op te zoeten. De vormgeving en de illustraties zijn prachtig en geven meteen een helder beeld wat je bedoelt! Heel erg bedankt!!

Jet

Geen titel

Rated 5 out of 5
17 januari 2022

Goede titel en speels vorm gegeven boek.

In eenvoudige taal helder geschreven, waardoor het prettig leesbaar is.

Heel fijn om te lezen als je dingen bent vergeten die je mij hebt verteld en voor meer informatie. Dank!

Asha

Geen titel

Rated 5 out of 5
13 januari 2022

Wat een fantastisch boek! Ben gelijk weer gemotiveerd om beter met mijn lijf om te gaan. Soms best ingewikkelde materie op een zeer begrijpelijke manier uitgelegd. Knap hoor ! Dankjewel voor deze fantastische steun in de rug!

I.

Heldere en praktische informatie.

Rated 5 out of 5
6 januari 2022

Een zeer informatief boek met op heldere wijze beschreven welke invloed je met voeding kunt uitoefenen (evt. aangevuld met supplementen) op zowel je mentale als fysieke gezondheid. Kortom, een aanrader . Zelf heb ik al verschillende mensen blij gemaakt met je boek. Heel mooi vormgegeven.

Peggy

Geen titel

Rated 5 out of 5
5 januari 2022

Ik heb (W)eet je het al? in één ruk uitgelezen. Het boek is lekker leesbaar, erg informatief en prachtig vormgegeven! Carina, heel knap hoe je best ingewikkelde materie zo makkelijk toepasbaar hebt omschreven. Ik vond het een feest om te lezen. Ik ben direct met een aantal van jouw tips aan de gang gegaan en merk direct al resultaat. Dat is zo fijn!

Elma

Geen titel

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Wat is dit een geweldige ondersteuning bij het gaan leren en onderhouden van een orthomoleculair voedingspatroon! Zo vaak heb ik tijdens mijn behandeling gezegd:’ stond alle achtergrond informatie maar ergens op papier’. Dat is er nu: geweldig! Dank je wel Carina!

Ann

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Schrijf hieronder jouw recensie