Wat klanten zeggen

Trotste ambassadeurs van Natural Life

Geschreven door echte klanten

Geen titel

Rated 5 out of 5
21 maart 2022

Een mooi, helder en praktisch omschreven boek. Gefeliciteerd Carina met dit resultaat. Het boek blijft een mooie ondersteuning in mijn behandel-/voedingsplan en leefwijze. Veel succes verder met jou praktijk en laat jou boek een inspiratie zijn tot leefstijlverandering voor vele mensen.

Truida Meijering

Geen titel

Rated 4 out of 5
24 februari 2022

Had je boek in een mum van tijd uit en heb het meteen doorgegeven aan een vriendin die (ook) al jaren aan het knoeien is met verschillende klachten. Ik begrijp nu beter hoe mijn lichaam functioneert, zie ook wat ik anders had moeten doen in het verleden. Impuls om (nog) zorgvuldiger om te gaan met gezondheid. Bedankt!

Anita

Geen titel

Rated 5 out of 5
22 februari 2022

Hallo Carina
Ik heb je boek gelezen in een morgen uit. Het is makkelijk en begrijpelijk te lezen. Alles staat heel duidelijk uitgelegd en goed te volgen in het boek omschreven. Ik vind het echt leerzaam , het hele behandelplan van mij is uit het boek te begrijpen.

Evelien wielink

Geen titel

Rated 5 out of 5
18 januari 2022

Heel duidelijk geschreven, waardoor het goed te begrijpen is wat je schrijft. Gestructureerd is het ook. Als ik het even niet meer weet; hoe zat het ook alweer, dan is het gemakkelijk op te zoeten. De vormgeving en de illustraties zijn prachtig en geven meteen een helder beeld wat je bedoelt! Heel erg bedankt!!

Jet

Geen titel

Rated 5 out of 5
17 januari 2022

Goede titel en speels vorm gegeven boek.
In eenvoudige taal helder geschreven, waardoor het prettig leesbaar is.
Heel fijn om te lezen als je dingen bent vergeten die je mij hebt verteld en voor meer informatie. Dank!

Asha

Geen titel

Rated 5 out of 5
13 januari 2022

Wat een fantastisch boek! Ben gelijk weer gemotiveerd om beter met mijn lijf om te gaan. Soms best ingewikkelde materie op een zeer begrijpelijke manier uitgelegd. Knap hoor ! Dankjewel voor deze fantastische steun in de rug!

I.

Heldere en praktische informatie.

Rated 5 out of 5
6 januari 2022

Een zeer informatief boek met op heldere wijze beschreven welke invloed je met voeding kunt uitoefenen (evt. aangevuld met supplementen) op zowel je mentale als fysieke gezondheid. Kortom, een aanrader . Zelf heb ik al verschillende mensen blij gemaakt met je boek. Heel mooi vormgegeven.

Peggy

Geen titel

Rated 5 out of 5
5 januari 2022

Ik heb (W)eet je het al? in één ruk uitgelezen. Het boek is lekker leesbaar, erg informatief en prachtig vormgegeven! Carina, heel knap hoe je best ingewikkelde materie zo makkelijk toepasbaar hebt omschreven. Ik vond het een feest om te lezen. Ik ben direct met een aantal van jouw tips aan de gang gegaan en merk direct al resultaat. Dat is zo fijn!

Elma

Geen titel

Rated 5 out of 5
4 januari 2022

Wat is dit een geweldige ondersteuning bij het gaan leren en onderhouden van een orthomoleculair voedingspatroon! Zo vaak heb ik tijdens mijn behandeling gezegd:’ stond alle achtergrond informatie maar ergens op papier’. Dat is er nu: geweldig! Dank je wel Carina!

Ann

Geen titel

Rated 5 out of 5
13 september 2021

Op een bepaald moment gebruikte ik een zeer hoge dosering prednison voor mijn chronische darmproblemen waar ik maar niet
vanaf kon komen. Elke keer als ik probeerde af te bouwen speelden de symptomen al snel weer op. De MDL-arts wilde nog zwaarder geschut (medicijnen)
inzetten maar ik wilde dit niet.
Ik had me inmiddels al erg verdiept in voeding/gezonde leefstijl en ik wíst gewoon dat het anders moest kunnen alleen wist ik nog niet precies hoe.
Een kennis gaf mij het visitekaartje van Carina. Ik twijfelde nog omdat ik al eerder bij een orthomoleculair therapeut was geweest en deze mij niet had
kunnen helpen. Toch maakte ik een afspraak met Carina.
Wat betreft voeding zat ik al op de goede weg, samen hebben we hier en daar wat aanpassingen gedaan maar wat voor mij een wereld van verschil heeft
gemaakt is een supplement wat Carina mij aanraadde. Na een paar weken gebruik probeerde ik weer, heel langzaam, de prednison af te bouwen en
het werkte! Na enige tijd was ik van de prednison af! Geen predinison of andere medicatie maar gezonde, natuurlijke stoffen.
Ik ben Carina hier natuurlijk ontzettend dankbaar voor. Ook nu het heel goed gaat heb ik zo nu en dan nog contact met Carina.
Ze is oprecht betrokken en blijft graag op de hoogte hoe het met je gaat. Ze is een fijne en deskundige vrouw die ik kan aanraden aan iedereen die
wat voor klachten dan ook heeft. Of nog beter, aan iedereen die preventief aan zijn of haar gezondheid wil werken.

Alja

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Schrijf hieronder jouw recensie