Natural Life

Wat klanten zeggen

Trotste ambassadeurs van Natural Life

Geschreven door echte klanten

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
4 januari 2022

Wat is dit een geweldige ondersteuning bij het gaan leren en onderhouden van een orthomoleculair voedingspatroon! Zo vaak heb ik tijdens mijn behandeling gezegd:’ stond alle achtergrond informatie maar ergens op papier’. Dat is er nu: geweldig! Dank je wel Carina!

Ann

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
13 september 2021

Op een bepaald moment gebruikte ik een zeer hoge dosering prednison voor mijn chronische darmproblemen waar ik maar niet

vanaf kon komen. Elke keer als ik probeerde af te bouwen speelden de symptomen al snel weer op. De MDL-arts wilde nog zwaarder geschut (medicijnen)

inzetten maar ik wilde dit niet.

Ik had me inmiddels al erg verdiept in voeding/gezonde leefstijl en ik wíst gewoon dat het anders moest kunnen alleen wist ik nog niet precies hoe.

Een kennis gaf mij het visitekaartje van Carina. Ik twijfelde nog omdat ik al eerder bij een orthomoleculair therapeut was geweest en deze mij niet had

kunnen helpen. Toch maakte ik een afspraak met Carina.

Wat betreft voeding zat ik al op de goede weg, samen hebben we hier en daar wat aanpassingen gedaan maar wat voor mij een wereld van verschil heeft

gemaakt is een supplement wat Carina mij aanraadde. Na een paar weken gebruik probeerde ik weer, heel langzaam, de prednison af te bouwen en

het werkte! Na enige tijd was ik van de prednison af! Geen predinison of andere medicatie maar gezonde, natuurlijke stoffen.

Ik ben Carina hier natuurlijk ontzettend dankbaar voor. Ook nu het heel goed gaat heb ik zo nu en dan nog contact met Carina.

Ze is oprecht betrokken en blijft graag op de hoogte hoe het met je gaat. Ze is een fijne en deskundige vrouw die ik kan aanraden aan iedereen die

wat voor klachten dan ook heeft. Of nog beter, aan iedereen die preventief aan zijn of haar gezondheid wil werken.

Alja

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
13 september 2021

Toen ik met Carina Veldhuis in contact kwam -na een lange (para)medische weg zonder resultaat- was ik aan de sondevoeding en gebruikte alleen wat vloeibaar voedsel. Zij heeft door haar zorgvuldige, deskundige en betrokken begeleiding in voeding en supplementen er voor gezorgd dat ik na 8 maanden sondevoeding vrij was en weer gewoon at.

Door haar behandeling nauwkeurig op mij af te stemmen is mijn conditie aanzienlijk verbeterd.

Ik heb ook sterk gewaardeerd dat zij steeds nauwgezet luisterde naar mijn ervaringen en mijn opgedane kennis serieus nam

Asha

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
13 september 2021

Dankzij Carina’s adviezen hoef ik niet alleen geen medicijnen te gebruiken, maar voel ik me gezond en fit. Carina maakt indien nodig tijd vrij. Ze heeft aandacht voor iemands welzijn. Haar adviezen zijn deskundig en praktisch.

Caren

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
13 september 2021

Gedurende een paar maanden ben ik onder behandeling bij jou Carina.

Ben heel erg tevreden en blij over de correcte en kundige manier waarop

je met mijn klachten omgaat.

Ina

Op zoek naar de juiste balans

Rated 5,0 out of 5
12 juli 2021

In mijn jarenlange zoektocht naar het vinden van een juiste voedingsbalans voor mijzelf en voor mijn gezin heb ik veel wegen bewandeld. Verschillende diëten uitgeprobeerd van Weight Watchers, Herbalife tot Cambridge met altijd directe resultaten, maar uiteindelijk altijd toch weer de desillusie van het opnieuw aankomen in gewicht.

Ook lichamelijk voelde ik me niet goed, onverklaarbare spierpijnen, overbelaste achillespezen en vermoeidheid. Tot ik in september 2015 in contact kwam met Carina en haar praktijk. Ik was aanwezig bij een lezing die zij verzorgde en was direct om.

Vanaf oktober 2015 coacht Carina mij naar een gezond gewicht en gezonde levensstijl door mij te helpen met mijn eetpatroon. Inmiddels een half jaar verder voel ik me helemaal top, spierpijnen verdwenen, achillespezen zijn rustig en ik overweeg zelfs om te gaan hardlopen. Dit is iets wat ik een half jaar geleden nog niet durfde te dromen, want mijn achillespezen! Die zaten me al wel 10 jaar dwars. Elke dag pijn, altijd op hakken lopen. Ook qua gewicht is er ruim 10 kilo af en steven ik af op een gezond BMI.

En wat ook zo fijn is is dat de consulten met Carina worden vergoed door de zorgverzekeraar. Inmiddels weet ik zelf hoe mijn voedingspatroon eruit moet zien, maar laat me nog zeker een tijdje coachen. Ik kan iedereen Carina dan ook van harte aanbevelen.

Mieke Alferink

Chronische blaasontsteking

Rated 5,0 out of 5
12 juli 2021

Twaalf jaar lang accepteren dat alleen een onderhoudskuur antibiotica, destijds voorgeschreven door de uroloog, mij kon helpen. Natuurlijk probeerde ik in die jaren iets te vinden, om dit continue gebruik van antibiotica te beperken. Diverse malen overleg gepleegd met mijn huisarts. Een aantal artsen in Duitse klinieken geconsulteerd. Verder pogingen ondernomen om met o.a. accupunctuur en bi resonantie, een vermindering te bewerkstelligen.

Echter helaas…niets kom me echt helpen.

Twee jaar geleden bleek dus inderdaad dat ik resistent werd. Ik had een jaar lang iedere 14 dagen blaasontsteking ondanks extra antibiotica kuren. De wanhoop sloeg echt toe!

In die tijd maakte ik een afspraak met orthomoleculair therapeut Carina Veldhuis. Zij overtuigde mij dat ze me kon helpen en vervolgens ging ik nogmaals de strijd aan. Een zwaar jaar volgde met forse wijzigingen in mijn eetpatroon.

En nu, een jaar later, kan ik zeggen; Het is gelukt. Met haar hulp heb ik mijn lichaam weer gezond en in balans gekregen. Ik heb geen blaasontsteking meer gehad dit jaar.

Dank, Carina, voor je steun en je geduld, gedurende dit afgelopen jaar!

Joke

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Schrijf hieronder jouw recensie