Natural Life

(W)eet je het al?

Hoe je gezond en vitaal wordt door de helende kracht van voeding

Duidelijke uitleg over de helende kracht van voeding

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Gezonde voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Maar wat is nu precies goede voeding en wat niet?

Iedere cliënt krijgt van mij altijd een persoonlijk voedingsadvies- en behandelplan. Tijdens de bespreking hiervan geef ik veel uitleg over de achtergrond van bepaalde voeding, gezondheidsklacht en de behandelingen. Vaak krijg ik de vraag of ik deze toelichting ook als informatiesheet kan meegeven om later nog eens rustig na te lezen. Dat was voor mij de aanleiding om een makkelijk leesbaar en begrijpelijk verhaal op papier te zetten. (W)eet je het al? staat dus boordevol handige tips en weetjes voor iedereen.

boek-circle

In (W)eet je het al? ontdek je

De belangrijkste boodschap van (W)eet je het al? is dat een kleine verandering in voeding en/of leefstijl in veel gevallen een grote verandering kan brengen in het herstel van een gezondheidsklacht. Zet snel die eerste stap en voel het verschil!

 

Wil jij ook gezondheidsklachten voorkomen én je gezond & vitaal voelen? In (W)eet je het al? laat ik je zien hoe eenvoudig dit kan.

Over Carina Veldhuis

“Mijn visie is om mensen te helpen naar een optimale gezondheid en bewust te maken wat gezonde voeding daarin kan betekenen.” – Carina Veldhuis

Bestel 'm nu!

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 maart 2022

Een mooi, helder en praktisch omschreven boek. Gefeliciteerd Carina met dit resultaat. Het boek blijft een mooie ondersteuning in mijn behandel-/voedingsplan en leefwijze. Veel succes verder met jou praktijk en laat jou boek een inspiratie zijn tot leefstijlverandering voor vele mensen.

Truida Meijering