
 150 g Zalm
 ⅕  Citroen
 1 Eetlepel Verse dille
 1 snufje Keltisch zeezout en peper naar smaak
 Aluminiumfolie
1
Leg de zalmmoot op een stuk aluminiumfolie.
2
Snij de citroen in plakjes.
3
Leg de citroenplakjes en dille op de zalm. Bestrooi met zout en peper.
4
Vouw de aluminiumfolie dicht en leg het pakketje 10 minuten op de bbq.
Ingrediënten
 150 g Zalm
 ⅕  Citroen
 1 Eetlepel Verse dille
 1 snufje Keltisch zeezout en peper naar smaak
 Aluminiumfolie
Bereidingswijze
1
Leg de zalmmoot op een stuk aluminiumfolie.
2
Snij de citroen in plakjes.
3
Leg de citroenplakjes en dille op de zalm. Bestrooi met zout en peper.
4
Vouw de aluminiumfolie dicht en leg het pakketje 10 minuten op de bbq.