Blue berry ice cream (desert)

AuteurCarinaCategorie
Porties4 Porties
 4 stuk(s) Bananen (in stukjes bevroren)
 300 g Blauwe bessen (biologisch)
 6 stuk(s) Dadels ontpit (medjouldadels)
 2 Theelepel Vanillepoeder
 100 ml Water (warm)
 2 Eetlepel Geraspte kokos (ter garnering)
1

Ontpit de dadels (als je gewone dadels gebruikt, week ze dan eerst even 30 minuten in heet water zodat ze zacht worden) en doe ze samen met de bananen, de blauwe bessen en de vanillepoeder in een blender of keukenmachine en voeg steeds een beetje warm water erbij zodat er een smeuïge, dikke massa ontstaat. Verdeel de ice cream vervolgens over 10-12 mooie glaasjes en versier het vervolgens met de kokosvlokken en de besjes.

Ingrediënten

 4 stuk(s) Bananen (in stukjes bevroren)
 300 g Blauwe bessen (biologisch)
 6 stuk(s) Dadels ontpit (medjouldadels)
 2 Theelepel Vanillepoeder
 100 ml Water (warm)
 2 Eetlepel Geraspte kokos (ter garnering)
Blue berry ice cream (desert)