Granola met kwark en bosbessen

AuteurCarinaCategorie
Porties1 Portie
 75 g pompoenpitten
 75 g zonnebloempitten
 75 g hennepzaad
 50 g walnoten
 50 g amandelen
 20 g pecannoten
 ahornsiroop
 50 g blauwe bessen
 150 ml volle kwark
1

Hak de noten in kleine stukjes.

2

Voeg zaden, pitten, noten, scheut ahornsiroop en olijfolie toe en roer het door elkaar.

3

Strooi het mengsel op bakpapier op de bakplaat en bak de granola 20 min.
Laat afkoelen en bewaar in een pot

4

Strook de granola op 150 ml yoghurt of kwark en voeg blauwe bessen toe.

Ingrediënten

 75 g pompoenpitten
 75 g zonnebloempitten
 75 g hennepzaad
 50 g walnoten
 50 g amandelen
 20 g pecannoten
 ahornsiroop
 50 g blauwe bessen
 150 ml volle kwark

Bereidingswijze

1

Hak de noten in kleine stukjes.

2

Voeg zaden, pitten, noten, scheut ahornsiroop en olijfolie toe en roer het door elkaar.

3

Strooi het mengsel op bakpapier op de bakplaat en bak de granola 20 min.
Laat afkoelen en bewaar in een pot

4

Strook de granola op 150 ml yoghurt of kwark en voeg blauwe bessen toe.

Granola met kwark en bosbessen