Pastinaak stamppot met rauwe andijvie of sla

AuteurCarina
Porties1 Portie
 3 stuk(s) pastinaak
 5 krop andijvie of sla
 150 ml amandelmelk
 150 g kipfilet
 2 Eetlepel olijfolie
 1 snufje zout en (cayenne) peper
1

Rasp de pastinaak en snijd in kleine stukjes.

2

Kook 150 ml volle melk in een pan en voeg de pastinaak toe. Laat 15 min. sudderen, af en toe roeren.

3

Scheur de andijvie of sla in kleine stukjes, spoel af en laat in een vergiet uitlekken.

4

Snijd de kipfilet in kleine reepjes, bak de reepjes in een koekenpan en voeg een snufje zout en (cayenne) peper
Bak op een laag vuur.

5

Giet de pastinaak af en pureer de massa.

6

Voeg de andijvie of sla toe en roer met een snufje (cayenne) peper door de pastinaak.

Ingrediënten

 3 stuk(s) pastinaak
 5 krop andijvie of sla
 150 ml amandelmelk
 150 g kipfilet
 2 Eetlepel olijfolie
 1 snufje zout en (cayenne) peper

Bereidingswijze

1

Rasp de pastinaak en snijd in kleine stukjes.

2

Kook 150 ml volle melk in een pan en voeg de pastinaak toe. Laat 15 min. sudderen, af en toe roeren.

3

Scheur de andijvie of sla in kleine stukjes, spoel af en laat in een vergiet uitlekken.

4

Snijd de kipfilet in kleine reepjes, bak de reepjes in een koekenpan en voeg een snufje zout en (cayenne) peper
Bak op een laag vuur.

5

Giet de pastinaak af en pureer de massa.

6

Voeg de andijvie of sla toe en roer met een snufje (cayenne) peper door de pastinaak.

Pastinaak stamppot met rauwe andijvie of sla