Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de aardappelen en de bieten beetgaar ± 8 minuten en laat afkoelen.
Snijd de aardappel en de bieten in schijfjes van 5 mm.
Leg een vel bakpapier op de bakplaat of ovenschaal en leg hierin dakpansgewijs de aardappel en biet.
Verkruimel de geitenkaas grof en strooi dit over de aardappel en biet. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
Rooster de aardappel en biet 20 min. goudgeel en gaar in de oven.
Snij de speltboterhammen (met korst) in kleine stukjes en pers de knoflook fijn.
Rooster het broodkruim en knoflook in een droge koekenpan lichtbruin en krokant.
Voeg honing en tijm toe. Rooster nog 2 minuten en breng op smaak met zout en peper.
Haal de traybake uit de oven en bestrooi met krokante honingkruim.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de aardappelen en de bieten beetgaar ± 8 minuten en laat afkoelen.
Snijd de aardappel en de bieten in schijfjes van 5 mm.
Leg een vel bakpapier op de bakplaat of ovenschaal en leg hierin dakpansgewijs de aardappel en biet.
Verkruimel de geitenkaas grof en strooi dit over de aardappel en biet. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
Rooster de aardappel en biet 20 min. goudgeel en gaar in de oven.
Snij de speltboterhammen (met korst) in kleine stukjes en pers de knoflook fijn.
Rooster het broodkruim en knoflook in een droge koekenpan lichtbruin en krokant.
Voeg honing en tijm toe. Rooster nog 2 minuten en breng op smaak met zout en peper.
Haal de traybake uit de oven en bestrooi met krokante honingkruim.