
Verwarm de heteluchtoven op 180 graden, bekleed de bakplaat met bakpapier.
Meng de zaden, pitten, sesamzaad en kokosrasp in een kom doorelkaar.
Vermaal de noten grof in de blender of hak deze met een mes en voeg aan het zadenmengsel toe.
Het eiwit van de eieren zijn nodig, split de eieren boven een kommetje en voeg samen met evt. een scheutje ahornsiroop door het zadenmengsel.
Schep 8 bolletjes van het mengsel, voeg het op de bakplaat en druk het plat met een lepel, ± 8 cm. doorsnee. Maak evt. een kuiltje erin, als je later garnering toevoegd.
Bak de zadencrackers 15 min in de voorverwarmde oven, laat de taartjes afkoelen.
Lekker met amandelpasta of evt. kwark met bosbessen.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de heteluchtoven op 180 graden, bekleed de bakplaat met bakpapier.
Meng de zaden, pitten, sesamzaad en kokosrasp in een kom doorelkaar.
Vermaal de noten grof in de blender of hak deze met een mes en voeg aan het zadenmengsel toe.
Het eiwit van de eieren zijn nodig, split de eieren boven een kommetje en voeg samen met evt. een scheutje ahornsiroop door het zadenmengsel.
Schep 8 bolletjes van het mengsel, voeg het op de bakplaat en druk het plat met een lepel, ± 8 cm. doorsnee. Maak evt. een kuiltje erin, als je later garnering toevoegd.
Bak de zadencrackers 15 min in de voorverwarmde oven, laat de taartjes afkoelen.
Lekker met amandelpasta of evt. kwark met bosbessen.