
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de zalmfilet met de huid naar beneden erop.
Snijd de verse kruiden fijn.
Hak de noten grof.
Snijd de verse kruiden fijn.
Bestrooi de zalm met peper en zout en besprenkel met een beetje citroen en bestrijk eventueel met honing. Leg vervolgens de verse kruiden en het notenmengsel op de zalm, besprenkel met olijfolie en pers de knoflook erboven. Plaats de zalm in de oven en bak in ongeveer 15 minuten gaar.
Groente & Dressing
Kook de sperziebonen en de broccoli in kokend water met Keltisch zeezout beetgaar.
Hak ondertussen de bladpeterselie fijn en meng dit met het limoensap, de extra vierge olijfolie, de peterselie en de kappertjes in een kom en breng op smaak met zout en peper.
Schep vervolgens de groenten en de dressing door elkaar.
Serveer de groene groenten bij de zalm
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de zalmfilet met de huid naar beneden erop.
Snijd de verse kruiden fijn.
Hak de noten grof.
Snijd de verse kruiden fijn.
Bestrooi de zalm met peper en zout en besprenkel met een beetje citroen en bestrijk eventueel met honing. Leg vervolgens de verse kruiden en het notenmengsel op de zalm, besprenkel met olijfolie en pers de knoflook erboven. Plaats de zalm in de oven en bak in ongeveer 15 minuten gaar.
Groente & Dressing
Kook de sperziebonen en de broccoli in kokend water met Keltisch zeezout beetgaar.
Hak ondertussen de bladpeterselie fijn en meng dit met het limoensap, de extra vierge olijfolie, de peterselie en de kappertjes in een kom en breng op smaak met zout en peper.
Schep vervolgens de groenten en de dressing door elkaar.
Serveer de groene groenten bij de zalm