Natural Life

Bacteri 5 Infantis

Bacteri 5 Infantis

Artikelnummer: B0584 Categorie:

• Uniek breedspectrum product met 5 stammen, speciaal geformuleerd voor baby’s en jonge kinderen
• Sachets zijn makkelijk te doseren en de inhoud kan worden opgelost in water of (moeder)melk.
• Minimaal 3 miljard levensvatbare bacteriën, gegarandeerd tot het einde van de houdbaarheid

Hoge kwaliteit darmbacteriën
Bij de ontwikkeling van het Bacteri-assortiment is zo veel mogelijk rekening gehouden met het zo dicht mogelijk benaderen van de natuurlijke samenstelling van het microbioom. Bacteri 5 Infantis bevat een complete mix aan bacteriestammen, gebaseerd op het microbioom van baby’s en jonge kinderen.

Bacteriën zijn gevoelig, hoe weet ik zeker dat ze levend in de darm aankomen? Om de effectiviteit van de bacteriën te optimaliseren hebben we de stammen mede geselecteerd op hun overlevingskracht in het spijsverteringskanaal. Hiermee is de kans het grootst dat de bacteriën levend in de darm aankomen. Bij de productie worden de bacteriën met de grootste zorg behandeld. Zo worden ze zorgvuldig gedroogd en verpakt in sachets, een folie-omhulsel dat de inhoud optimaal beschermt tegen omgevingsfactoren. Daarom garanderen we ook dat het aantal levensvatbare bacteriën per dosis dat op de verpakking staat vermeld, daadwerkelijk tot het einde van de houdbaarheidsdatum aanwezig is.

Alle stammen in het breedspectrumproduct staan op de QPS-lijst (Qualified Presumption of Safety) en zijn dus in vele wetenschappelijke studies veilig bevonden en door de EFSA (Europese Autoriteit voor voedselveiligheid) goedgekeurd voor gebruik in levensmiddelen. Van alle toegevoegde stammen worden de stamnummers vermeld.

De hoeveelheid aanwezige bacteriën in een supplement wordt uitgedrukt met de afkorting KVE, dit staat voor: kolonievormende eenheden. De hoeveelheid KVE wordt aangeduid in honderden miljoenen tot miljarden en wordt vaak uitgedrukt als: 1 miljard KVE of 1×109 KVE. De KVE die op de Bonusan Bacteri-producten staan aangegeven kunnen bij productie tot aan het einde van de houdbaarheidsdatum worden gegarandeerd.

Geschikt voor baby’s, jonge kinderen en zwangere vrouwen
Bonusan Bacteri 5 Infantis biedt dankzij de specifieke samenstelling een product dat met name geschikt is voor baby’s, jonge kinderen en moeders. Bonusan Bacteri 5 Infantis is een waardevol supplement voor kinderen bij wie extra aanvulling van bacteriestammen gewenst is, maar kan ook ingezet worden als onderdeel van therapeutische trajecten.

Bonusan Bacteri 5 Infantis is geschikt voor:
– Baby’s en kinderen tot 12 jaar
– Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (vóór en tot 6 maanden na de bevalling)
– Kinderen en zwangere vrouwen met een vegetarische of veganistische levensstijl

Actieve ingrediënten

Samenstelling per sachet:

Mix van bacteriestammen: Lb. reuteri LR92, Lb. rhamnosus LR1, Lc. lactis SP38, Bb. lactis BLC1, Bb. longum ssp. infantis BI221
3 x 10⁹ KVE
Inuline
250 mg

Ingrediënten (aflopend)

Maltodextrine, inuline, mix van bacteriestammen.

Sachet

Vorm

Geadviseerd dagelijks gebruik

Tenzij anders aanbevolen de inhoud van een sachet mengen met lauwwarm water (niet warmer dan 37 °C), afgekolfde moedermelk of vruchtensap (vanaf 8 maanden), kort doorroeren of schudden en toedienen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingredienten

Maltodextrine, inuline, mix van bacteriestammen.

Waarschuwingen

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaardavies

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.