Natural Life

Lactoferrine

Lactoferrine

Artikelnummer: 273 Categorie:

• Natuurlijke lactoferrine
• Maagzuurresistente capsule
• 150 mg lactoferrine per capsule

Lactoferrine is een lichaamseigen eiwit. Als baby krijgen we direct na de geboorte grote hoeveelheden binnen, middels moedermelk. Ons lichaam is zelf in staat lactoferrine aan te maken, toch kan het op latere leeftijd erg goed zijn wat extra aan te vullen.

Lactoferrine is veel aanwezig in de slijmvliezen, maar ook in traanvocht en speeksel. Het is een deel van ons afweersysteem. Het is een ijzerbindend eiwit. Door het wegnemen van het ijzer worden veel pathogenen in hun groei geremd.

Samenstelling per dagdosering (2 eenheden)
Ingredient Hoeveelheid RI * Verbinding
Lactoferrine 300 mg
*) Referentie Inname.
Categorie: Overig. Ingredienten: Lactoferrine (melk), maagzuurresistente capsule (hpmc, gellan gum), microcrystalline cellulose (vulstof), magnesium stearaat (plantaardig – antiklontermiddel), silicium dioxide (antiklontermiddel) Allergie informatie: Dit product bevat melk.
Tabletten

Vorm

Geadviseerd dagelijks gebruik

1 Tot 2 capsules per dag met ruim water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd. Of zoals geadviseerd.

Ingredienten

Lactoferrine (melk), maagzuurresistente capsule (hpmc, gellan gum), microcrystalline cellulose (vulstof), magnesium stearaat (plantaardig – antiklontermiddel), silicium dioxide (antiklontermiddel)

Waarschuwingen

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaardavies

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.