
1 stuk(s) Teentje knoflook
5 stuk(s) Rode peper
100 g Zongedroogde tomaatjes
1 Eetlepel Extra vierge olijfolie
10 stuk(s) Ongebrande amandelen
1 Theelepel Oregano, gedroogd
1 snufje Zeezout en zwarte peper
15 g Verse basilicum
1
Blend de knoflook, rode peper (eventueel zonder zaadlijsten), zongedroogde tomaatjes, olijfolie en de amandelen tot een gladde massa.
2
Doe vervolgens oregano, zeezout en peper erbij en blend nogmaals.
3
Kneus in een vijzel de basilicumblaadjes en roer deze door de pesto. Wanneer het mengsel te droog is, kun je er nog wat olijfolie aan toevoegen.
Ingrediënten
1 stuk(s) Teentje knoflook
5 stuk(s) Rode peper
100 g Zongedroogde tomaatjes
1 Eetlepel Extra vierge olijfolie
10 stuk(s) Ongebrande amandelen
1 Theelepel Oregano, gedroogd
1 snufje Zeezout en zwarte peper
15 g Verse basilicum
Bereidingswijze
1
Blend de knoflook, rode peper (eventueel zonder zaadlijsten), zongedroogde tomaatjes, olijfolie en de amandelen tot een gladde massa.
2
Doe vervolgens oregano, zeezout en peper erbij en blend nogmaals.
3
Kneus in een vijzel de basilicumblaadjes en roer deze door de pesto. Wanneer het mengsel te droog is, kun je er nog wat olijfolie aan toevoegen.